Το κλειδί για την περιποίηση του δέρματος μετά τον ήλιο

The key to skin care after the sun

Είτε πρόκειται, για μια μέρα στην παραλία είτε για ένα ολόκληρο καλοκαίρι, με συνεχή έκθεση στον ήλιο! Όσο σημαντική είναι η φροντίδα του δέρματος πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο, άλλο τόσο είναι και η μετέπειτα φροντίδα του. Αλλά η φύση είναι εδώ και φροντίζει το δέρμα όλων όποτε χρειαστεί. Για να δούμε πώς!

 

Πόσο σημαντική είναι η φροντίδα του δέρματος μετά την έκθεση στον ήλιο

 Πρώτα απ ‘όλα, γιατί είναι τόσο σημαντική η φροντίδα του δέρματος κατά την έκθεση στον ήλιο;

 Το δέρμα του καθενός ποικίλλει και ως αποτέλεσμα έχουμε πολλούς διαφορετικούς τύπους δέρματος με διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαφορετική επίδραση από τον ήλιο.

 Βασικά χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν το δέρμα διαφορετικό είναι φυσικά η μελανίνη, δηλαδή το πόσο ανοιχτό ή σκούρο είναι το δέρμα μας, το χρώμα των μαλλιών, αλλά και χαρακτηριστικά, όπως οι ελιές και οι φακίδες.

Επομένως, το δέρμα του καθενός είναι μοναδικό και χρειάζεται την κατάλληλη περιποίηση.

Ο ήλιος και οι πολλές ώρες έκθεσης σε αυτόν πλήττουν το δέρμα.

Όποιο τύπο δέρματος κι αν έχετε, μπορεί να αντιμετωπίσετε μικρά προβλήματα ηλιακού εγκαύματος όπως ξηρότητα, λιπαρότητα και αφυδάτωση.

Προβλήματα που μπορεί να προκύψουν ακόμη και μετά τη χρήση αντηλιακού (που είναι εξίσου σημαντική), αλλά μην ανησυχείτε γιατί τέτοια ζητήματα καλύπτονται από τη φροντίδα μετά τον ήλιο… η οποία είναι πολύ σημαντική! 

Επειδή τα φυτικά προϊόντα είναι κατάλληλα

 Τα φυτικά προϊόντα έχουν πλέον αποκτήσει παγκόσμια εμπιστοσύνη και ενδιαφέρον με όλο και περισσότερες θεραπείες να στρέφονται προς αυτά.

Τα φυτικά προϊόντα είναι οι λύσεις της ίδιας της φύσης. Είναι από μόνα τους εμπλουτισμένα με πλήθος θρεπτικών ουσιών για ολόκληρο το δέρμα και γενικά το σώμα..

Είστε μέρος της φύσης, η οποία έχει προνοήσει για σας και έχει ήδη τα στοιχεία που μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το δέρμα σας.

Μην ξεχνάτε, ότι μιλάμε για τα πιο αβλαβή προϊόντα θεραπείας! Τα φυτικά παρασκευάσματα είναι τα ασφαλέστερα με ελάχιστο κίνδυνο παρενεργειών και υποτροπών.

Εδώ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για οποιαδήποτε απερίσκεπτη χρήση ή ανυπακοή στις οδηγίες χρήσης.

Σε αντίθεση με τα τεχνικά και χημικά προϊόντα δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιος κίνδυνος, απλά θα καθυστερήσει η θεραπεία σας!

Φυσικά προϊόντα για φροντίδα μετά τον ήλιο:

 


  1. Αλόη Βέρα

aloe vera

Σίγουρα ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά της φύσης, με πολλές διαφορετικές χρήσεις.

Κατάλληλο για δέρμα με ευαισθησία στο φως και ηλιακό έγκαυμα, φουσκάλες, ουλές κ.λπ., που προκλήθηκαν από τον ήλιο.

Σε οποιοδήποτε μέρος έχει υποστεί ζημιά από τον ήλιο, απλώστε αλόη βέρα και εκτός από την επούλωση, απολαύστε την αίσθηση δροσιάς που δίνει!

 

     

2.Λάδι καρύδας

coconut oil

Η φροντίδα της φύσης για το δέρμα σας, μέσω της καρύδας!

Αυτό το φυσικό προϊόν είναι ιδανικό για ξηρότητα. Επιπλέον, σε περίπτωση εγκαυμάτων, το λάδι καρύδας θα βοηθήσει στην επούλωση, με σημαντική επιτάχυνση.

 

       3.Ιχθυέλαια, φύκια, μέταλλα

fish oil for removal of hydration

Τα τέλεια συστατικά για θεραπεία αφυδάτωσης και ξηρότητας.

Η εταιρεία φυτικών καλλυντικών greekblacksheep προτείνει για τη φροντίδα του δέρματος μετά τον ήλιο, OIL 05 – AFTER SUN με αλόη, καλέντουλα και βάλσαμο.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *