100%  ΦΥΤΙΚΑ  ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 

Στον χώρο της φαρμακευτικής και των θεραπειών θα βρείτε πολλά τεχνητά προϊόντα τα οποία υπόσχονται να  επουλώσουν, καταπραΰνουν και να ανακουφίσουν, αλλά και πάλι δεν παύουν να είναι τεχνητά παρασκευάσματα.

 

Χωρίς βέβαια να αναφερθούμε σε παρενέργειες που μπορεί να έχει η λανθασμένη ή υπερβολική χρήση και τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις μακροπρόθεσμα… λόγω χημικών από τα οποία αποτελούνται τέτοια θεραπευτικά.

 

Ο οργανισμός μας από μόνος του, αποτελεί προϊόν της φύσης, έτσι το κατάλληλο θα ήταν θα τον θεραπεύουμε αναλόγως – χρησιμοποιώντας τα προϊόντα που η φύση η ίδια παράγει, γεμάτα ευεργετικά συστατικά.

 

Tα φυτικά προϊόντα παρασκευάζονται με συστατικά απευθείας από την καρδιά της φύσης, χωρίς συντηρητικά, συνθετικά αρώματα και πρόσθετα χημικά και μόνο με στοιχεία τελείως άκακα για οποιοδήποτε οργανισμό.

 

Χωρίς κινδύνους και φόβους για υποτροπιάσεις κλπ… η φύση έχει προνοήσει και δεν θα δημιουργούσε κανένα προϊόν με έστω μικρή πιθανότητα για βλάβες στον οργανισμό.

 

Η στροφή σε εναλλακτικές θεραπείες ούτος ή άλλος είναι πλέον η σύγχρονη τάση. Τεράστια Ιατρικά ινστιτούτα όχι μόνο αναγνωρίζουν τις εναλλακτικές θεραπείες ως ίσες με πολλές συμβατικές θεραπείες, αλλά τις χαρακτηρίζουν και ως τις βάσεις της ιατρικής – χάρη στα πλήρως φυσικά προϊόντα τους.

 

Προϊόντα 100% φυτικά τραβούν την προσοχή και κερδίζουν σε δημοφιλία.

 

Η greekblacksheep έχοντας μια σημαντική εμπειρία στον χώρο τέτοιων θεραπειών και φυσικών προϊόντων πριν ακόμη όλα αυτά αποτελέσουν τάση, χρησιμοποιεί τις ευεργετικές φυτικές ιδιότητες.

Στοχεύει στην απολύτως φυτική αποκατάσταση της υγείας και τη φροντίδα του σώματος.

«Απευθυνόμαστε στις ανάγκες σας  με 100% φυτικό τρόπο!»

Μέσα από την πλούσια ποικιλία των φυτικών προϊόντων της greekblacksheep, μπορείτε να επιλέξετε εκείνα που σας ταιριάζουν και θα ωφελήσουν τον οργανισμό σας.

Γνωρίστε, για παράδειγμα, τα αιθέρια έλαια της σειράς ESS, που προκύπτουν από την απόσταξη αρωματικών φυτών, όπως τεϊόδεντρο, γιασεμί, τριαντάφυλλο, πατσουλί, θυμάρι κ.ά.

 

Συνδυάζονται έξυπνα μεταξύ τους για να καταπολεμήσουν δυσλειτουργίες του οργανισμού όπως οι φλεγμονές, η δερματίτιδα, η ξηροδερμία και άλλες παθήσεις του δέρματος.

 

Υπάρχει ελάχιστη τοξικότητα με μια τελείως χαλαρωτική επίδραση πάνω στο σώμα σας, ενώ ανακουφίζει και χαρίζει ενέργεια και ευεξία.

 

Ή ακόμα τα προσεχτικά επιλεγμένα μείγματα βοτάνων της σειράς TRB, που στοχεύουν στη σωματική και ψυχική σας ευεξία.

 

Βάλσαμο, μαντζουράνα, τσουκνίδα, φασκόμηλο και πλήθος άλλων ενώνουν τις θεραπευτικές τους “δυνάμεις” για να κατευνάσουν οξείες αλλά και χρόνιες καταστάσεις. Τονώνουν την υγεία σας και προστατεύουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

 

Τα βότανα είναι από τα ευλογημένα φυτά της Ελλάδας με βότανα όλων των ειδών να ευδοκιμούν στην χώρα μας. Εκμεταλλευτείτε αυτόν τον θησαυρό τον οποίο θα βρείτε σε αφθονία δίπλα σας, σε αντίθεση με οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού.

 

Δοκιμάστε τα φυτικά σιρόπια της σειράς SIR για όλη την οικογένεια, που θεραπεύουν αλλά και ενισχύουν τον οργανισμό σας, ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες σας.

 

Τέτοια σιρόπια έχουν μηδενικά συντηρητικά και μια κορυφαίως αποδοτική δράση για μεγάλο αριθμό προβλημάτων υγείας.

 

…Υπάρχουν ακόμα πολλές επιλογές για σας!

 

Τα 100% φυτικά προϊόντα της greekblacksheep προωθούν την υγεία σας, σέβονται το δέρμα και το σώμα σας και συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού σας… όπως ακριβώς κάνει και η φύση από μόνη της για κάθε οργανισμό. Τα φυσικά προϊόντα είναι θαυματουργά από μόνα τους και η greekblacksheep σας τα προσφέρει απλόχερα. Εμπιστευτείτε τα!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *